Nieuws

ZIJPKEN-SPELERS DOMINEREN LENTE DUBBEL

In opperste concentratie wacht Karin Wenker op wat komen gaatSCHAGERBRUG - Op het Lente Dubbel in Sint Maartensbrug zou de finale in de hoogste herendubbel-catgeorie, de HD5, op een volledige 't Zijpken-clash kunnen uitdraaien. In de ene halve eindstrijd treffen de duo's Marcel Broeders/Robert Broeders en Edwin Bleek/Marijn Ouwerkerk elkaar, terwijl in de andere halve finale Paul Dignum en Rikwin van Zanten nog af moeten rekenen met Willem van der Hulst en Frank van der Woude. Die laatste confrontatie staat om 21.30 uur zaterdagavond gepland.

Rikwin van Zanten is daarmee nog steeds in de race voor een dubbelslag. In de GD6 heeft hij met Inge Ruijgrok ook al de laatste vier bereikt. In de HD7 17+ is het duo Jan-Hendrik Benedictus met John-Pieter Schipper bij het laatste kwartet te vinden. Het koppel met de langste voornamenreeks in het vaderlandse tennis hoefde daarvoor echter nog niet in actie te komen.

Ook bij de familie Wenker wordt het dit weekeinde plannen voor wat betreft de warme hap. Het hoofd des huizes Tim rekende samen met Eric Voorbraak in het HD7 35+ af met het Schagerbrugger span Wim Vonk/Peter Buik. In de halve finale stuit het duo Wenker/Voorbraak op volleybalspecialist Eric den Boef met Jacco Brugman.

In het damesdubbel voor de iets oudere garde categorie 7 schopte Karin Wenker het inmiddels met Christel Bruin eveneens tot de eindstrijd. Ook bij de gemengde koppels is 't Zijpken rijkelijk vertegenwoordigd. Annemiek en Wim Vonk, Gerard Swart en Paula den Bak en Kees en Trudy Hoekman hebben nog alle kans twee bossen bloemen mee te nemen naar hun woonstee. Ook bij de aanstormende talenten (7 17+) zit Karin nog altijd in het toernooi. Met Paula den Bak (die dus ook een druk weekeinde meemaakt) treft ze in de halve finale clubgenotes Cynthia Dekker en Dionne Vonk.

« Terug

» Nieuws archief