Nieuws

ROBERT BROEDERS PAS IN EINDSTRIJD ONDERUIT

Marloes Baars tijdens VlotbrugBARSINGERHORN - Uiteindelijk stonden alle Zijpken-spelers in Barsinerrron na afloop van het Barghorn-toernooi toch met lege handen. Welsiwaar haalden clubgenoten als Robert Broeders, Karin Wenker en Marloes Baars de eindstrijd, maar daarin moest men zich toch gewonnen geven. Een overzicht van de meest opvallende resultaten in Barsingerhorn.

Robert Broeders slaagde er niet in de finale van het HE5 te winnen. Hij verloor in de eindstrijd van Ivo Beudeker uit Middenmeer met 6-0 en 7-5. Vooral in de beginfase bakte onze beste enkelspeler er dus weinig van, nadat hij eerder good old Alex Betjes en Youri Minneboo wel pootje had kunnen lichten.

Ook Tim Wenker kwam in het immense schema HE7 tot enkele zeges. Zowel Bart van Leeuwen als Lars van Dorsselaer moesten er tegen de flegmatieke Schagerbrugger aan geloven, voordat Richard van den Broek in de kwartfinales te sterk bleek met 7-5 en 6-2. Het schema werd gewonnen door Harrie Pieck, over wie de hardnekkige geruchten de ronde doen dat hij in de toekomst ook wel eens lid zou kunnen worden van 't Zijpken. In het dubbelspel werd Tim Wenker samen met Henk Bakker in een vroeg stadium geklopt door oud-Scagha'66-coryfee Bert Kiewiet en Bert Kuys.

Bij de dames enkel 7 schakelde Karin Wenker de top seeded Mirna Roos uit, waarmee de pas op latere leeftijd doorgebroken Zijpken-speelster in de eindstrijd stuitte op Marieke Ploeger. Die bleek in twee sets toch nog even te machtig voor onze clubgenote.

In de GD8 verloor Marloes Baars met Jan Verest pas in de eindstrijd. Eerder had het duo afgerekend met het Zijpken-koppel Arjen Zeeman/Lydia Romijn.

« Terug

» Nieuws archief