Nieuws

MAXIMALE BUIT VOOR VRIJDAGTEAMS

Femke zet haar handtekeningSCHAGERBRUG - Met vier overwinningen in vier partijen was het vrijdag volop feest in de Dug Out, want zowel de beide jeugdteams als de twee damesteams wisten te winnen. De jeugdteams wonnen met 4-0, terwijl de damesploegen maar een enkele partij weggaven en dus met 3-1 zegevierden. Op weg naar een of meerdere kampioenschappen?

De jongens tot veertien jaar wonnen met 4-0 van buurtvereniging Oudesluis. Daan Rus, Luuk Mettes en Cas Schoen zorgden voor deze opwekkende start van de competitie. Ook de meisjes haalden uit, maar zij speelden tegen het Texelse Deuce. Femke de Kock, Ilse Wenker en Anna Dekker zorgden voor een bliksemstart. De meisjes spelen in een kleine poule en dan is iedere zege heel belangrijk.

Het eerste damesteam van de vrijdag (eerste klasse) opende met een 3-1 winst op Koedijk. Drie dubbels wonnen hier: twee keer Trudy Hoekman/Jose Krap en ook voor Dea Stapel en Aty van der Wal was winst weggelegd. De komende week wordt tegen Daalmeer wat meer duidelijk over de krachtsverhoudingen in deze poule.

Zijpken 2 rekende met 3-1 af met Schagen 2. Hier was een keer winst voor Karin Wenker/Gerda Lauritzen, terwijl Irma Barsingerhorn met Dinie Tilroe zelfs twee partijen won. In deze klasse lijkt St. Maarten de belangrijkste concurrent voor de titel.

« Terug

» Nieuws archief