Nieuws

Kantine en nieuwe banen officieel geopend

 

De nieuwe banen en de opgeknapte kantine zijn zaterdagmiddag onder grote belangstelling feestelijk geopend. Met hun rackets sloegen de jeugdleden zich een weg naar binnen. Bij de banen was voor een nóg spectaculairdere openingshandeling gekozen. André Agassi en Steffi Graf openden met hun entree de nieuwe kunstgrasbanen officieel.

 

 

Iets na vieren nam voorzitter John-Pieter Schipper het woord en vertelde de met velen opgekomen leden over de totstandkoming van de nieuwe banen.

 

 

 

 

 

Het interieur heeft een prachtige opknapbeurt gekregen en wordt onder andere door Ineke getest op gebruikscomfort. Dat zit (letterlijk en figuurlijk) wel goed.

 

 

 

Werd de kantine nog 'eenvoudig' geopend door de jeugd, de opening van de banen was een ander verhaal. De voorzitter: ,,Na de verbouwing hebben we de penningmeester lief aangekeken of er nog iets spectaculairs mogelijk was. Want de prachtige banen verdienden wel een bijzondere opening. We kunnen zeggen dat dat is gelukt. We hebben niemand minder dat Andre Agassi en Steffi Graf weten te strikken!"

 

Jente en Jesper waren de 'gelukkigen' die het tegen het Duits/Amerikaanse echtpaar mochten opnemen. Maar de jonge Swart had er al snel genoeg van toen eerst Steffi en daarna ook nog André zijn fraaie services uit gaven. Hij riep de hulp in van het publiek en dat joelde massaal dat zijn service in was.

 

Prompt staakte Agassi de strijd. De veteraan playboy greep naar zijn rug. ''And that's why we don't play anymore", gaf Graf toe en beide echtelieden verlieten het sportpark met de staart tussen de benen. Maar hoewel het optreden kort was, spectaculair was het zeker!

 

Ook na de opening bleef het nog lang gezellig in de schitterende kantine!

 

 

Lydia Buik, Maud Meijering, Ryanne Roozendaal en Annemiek Vonk gaven leiding aan de bevlogen kantinecommissie, die het prachtig voor elkaar heeft gekregen.

 

 

« Terug

» Nieuws archief