Nieuws

Tienjarig jubileum Trambaantoernooi

De komende week zal op sportpark Molentocht te Schagerbrug de TIENDE editie worden gespeeld van het populaire Trambaantoernooi, genoemd naar de spoorverbinding die in het begin van de vorige eeuw van Schagen door Schagerbrug naar Warmenhuizen liep.

Evenals voorgaande jaren was het toernooi al lange tijd “volgeboekt”. De organisatoren kiezen er bewust voor om niet de deelnemers van voorgaande jaren een aparte uitnodiging te sturen, voordat de inschrijving werd opengesteld. “Zo heeft iedereen gelijke kansen, ook mensen die we in voorgaande jaren moesten teleurstellen. Overigens schreven de eerste deelnemers zich al in maart in, eind juni zaten we echt helemaal vol. Iedereen heeft drie maanden de tijd gehad om zich aan te melden”.

In Schagerbrug hoopt men vurig dat deze jubileumeditie wederom onder prachtige weersomstandigheden gespeeld kan worden. Overigens laat de organisatie niets aan het toeval over. Zo is het complex ruim voorzien van tenten met kachels, waarin onder prettige omstandigheden de wedstrijden kunnen worden geanalyseerd

Trots is de organiserende tennisclub op haar splinternieuwe kunstgrasbanen. Daarnaast hebben een aantal enthousiaste vrijwilligers de kantine van een metamorfose voorzien. Dus naast de tennissers kunnen ook de toeschouwers rekenen op een geweldige ontvangst.

 

Er wordt gespeeld in dubbel- en mixpartijen in de sterktes 5, 6, 7 en 8,

In de HD 5 als eerste geplaatst, het koppel Marcel Broeders/Stefan van Maurik, tweede geplaatst in die categorie is het koppel Paul Dignum /Richard Leeman.

In de GD 5 staan Kelly de Heer-Tuin/Paul Dignum bovenaan het schema, Pauline Mettes en Ton Rus aan het andere eind.

In de DD 5 is de favorietenrol voor Brenda Engel-Hoopman/Wendy Mooij, gevolgd door Daniëlle van der Brug/Annemiek Konijn.

In de HD 6 is het koppel Edwin Bleek/Martijn Ouwerkerk favoriet, tweede geplaatst zijn de Schagenezen Jan Lont/Rob Mars.

 

Overige plaatsingen (eerste resp. tweede):

DD 6 : Astrid Carels/Mieke Feijen en Marit de Kock/Madelon Swart

GD 6 : Lea Tamis/Mark Meijering en Linda Klanker/Maurice Dignum

HD 7 : Peter Broersen/Rogier Hoogstraten en Jan-H. Benedictus/John-P. Schipper

DD 7 : Sofie Doedens/Lia Kooijman en Lydia Buik/Renee Zwaan

GD 7 : Miranda Verkaar/Jan Zijlstra en Renee Zwaan/Bart Dignum

HD 7 35+ : Angelo Calvisi/Tim Wenker en Jacco Brugman/Daan Koolen

DD 7 35+ : Irma Bloem-Roos/Conny Roos en Annemarie Geel/Ina Muntjewerf

GD 7 35+ : Wendy/Jacco Brugman en Amanda/Edwin Quak    

HD 8 17+ : Gert Opgelder/Bob Sijs en Jeffrey Ehrensperger/Dennis Moerland

DD 8 17+ : Corina/Nicole Fliek en Wanda Langenberg/Tiny Stoffer

GD 8 17+ : Maud Ruijgrok/Darwin van Grondelle en Sandra Blom/Sjaak Tesselaar

 

De toernooicommissie wenst alle spelers heel veel plezier en sportieve strijd toe. Supporters worden ook van harte uitgenodigd  een kijkje (en drankje) te komen nemen.

Tot ziens langs Perron 1, 2 of 3 op de Schagerbrugger banen bij Sporthal Molentocht!!

 

 

Volg de verrichtingen tijdens het toernooi op de Facebookpagina van het toernooi en op de toernooipagina van Toernooi.nl

« Terug

» Nieuws archief